Binnenschrijnwerk

We Bring beautifull Things to Life.

Haal het maximale uit uw ruimtes met dressings, halkasten, bergingskasten op maat!

Willen jullie werken met ons om uw binnenschrijnwerk te realiseren ?

Op zoek naar een specialist binnenschrijnwerk op de grens West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen ?

Vertel ons iets meer over jullie project, jullie wensen. 

Balustrades en trappen

Op zoek naar een trap en/of balustrade ?  Volledig naar wens en op maat ?  Keuze tussen verschillende stijlen en houtsoorten.

Binnendeuren

Binnendeuren op maat met karakter in verschillende stijlen en soorten hout.  Een extra dimensie met een warm karakter.

Bureelinrichting

Nood aan een kantoorinrichting op maat ?  U kiest samen met ons de opstelling, het soort materiaal en de praktische indeling.
Op zoek naar een praktisch thuiskantoor met veel opbergruimte?

Keukens

Wanneer je kiest voor een keuken op maat heb je de complete vrijheid wat betreft vormgeving, opbouw, indeling, kleuren en materialen. Keukens op maat kan nodig zijn uit praktische overwegingen of esthetisch opzicht. Een keuken volledig aangepast aan uw wensen en verlangens, binnen uw budget en mogelijkheden met de beste materialen

Diverse maatkasten

Nood aan extra bergruimte en de ruimte leent zich niet echt tot het plaatsen van een standaardkast? Op zoek naar een unieke, originele maatkast ?  Op zoek naar een wandkast op maat, hoekkast op maat, dressing op maat, ingemaakte kast op maat ?

Wanden en plafonds

Voor de afwerking van wanden en plafonds zijn er héél veel mogelijkheden.

Ons binnenschrijnwerk kan ook geproduceerd worden met FSC / PEFC gelabeld hout. FSC (Forest Stewardship Council) is een organisatie -ondersteund door het WWF – die er op toe ziet dat hout op legale wijze ontgonnen wordt en dat de bosbeheerder voldoet aan de milieu, sociale en economische eisen die voorop gesteld zijn. Onze leverancier Omniplex NV biedt de mogelijkheid aan deze gecertificiëerde producten aan te bieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.

Wij willen ook ons steentje bijdragen om – indien gewenst door de klant – FSC®/ PEFC gecertificeerd hout te gebruiken dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid om samen een steentje  bij te dragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.

Inspirerende Realisaties Binnenschrijnwerk

Klik op een foto om de foto’s in detail te bekijken

Binnenafwerking – trappen – keukens – burelen