Ramen en Deuren

We Bring beautifull Things to Life.

MaatwerkRamen en Deuren

  •  in Hout
  •  in PVC
  •  in Aluminium

Op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren? Onze houten ramen en deuren worden bij ons op het atelier vervaardigd, met de ambachtelijke traditie maar met de meest moderne technieken, kunnen wij ramen en deuren aanbieden, die voldoen aan de huidige en strenge CE-normen.
Wij maken uw houten ramen op maat in de meeste houtsoorten (In Meranti, Afzelia, Afromosia, Padoek, …), in meerdere diktes, geolied of afgelakt .
Onze PVC en aluminium ramen en deuren zijn vervaardigd met de profielen van Deceuninck.
Ga je voor een strakke en moderne stijl ?  Of toch liever landelijk en rustiek?  Wij helpen je graag met je keuze.

Onze houten ramen kunnen geproduceerd worden met FSC / PEFC gelabeld hout. FSC (Forest Stewardship Council) is een organisatie -ondersteund door het WWF – die er op toe ziet dat hout op legale wijze ontgonnen wordt en dat de bosbeheerder voldoet aan de milieu, sociale en economische eisen die voorop gesteld zijn. Onze leverancier Omniplex NV biedt de mogelijkheid aan deze gecertificiëerde producten aan te bieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.
Zo willen wij op deze manier bijdragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.  Meer info over fsc

Inspirerende Realisaties Ramen en Deuren

Klik op een foto om de foto’s in detail te bekijken