De Vos Schrijnwerken

We Bring beautifull Things to Life.
Het schrijnwerkersvak werd generaties op generaties doorgegeven.   In een ver verleden was Benoit De Vos een kerkbouwer.  Zo bouwde Benoit De vos aan de kerktorenspitsen van o.a. Lokeren, Sint-Niklaas en Sint-Maria-Lierde.  Ook de zoon Van Benoit, De Vos Roger startte zijn eigen zaak op in 1945.

De huidige zaakvoerder van schrijnwerkerij De Vos startte als 13 jarige in de zaak van zijn vader.  In 1996 koos Jean-Paul De Vos om zich als zelfstandig schrijnwerker te vestigen.

De beide zonen zijn reeds een aantal jaren in dienst als schrijnwerker en bereiden zich langzaam aan voor om de fakkel over te nemen, zodat Schrijnwerkerij De Vos u ook in de toekomst een persoonlijke service kan geven tegen een concurrentiële prijs.

Onze hoofdschrijnwerkersatelier bevindt zich in het centrum van Dentergem, van daaruit bieden we onze klanten service en maatwerk al meer dan 22 jaar.  Een bijkomend kleine schrijnwerkersatelier bevindt zich in het centrum van Oudenaarde wele tevens ons kantoor / maatschappelijke zetel bevindt.

We zijn naast Oudenaarde en Dentergem vooral ook actief in de gemeentes Lede, Kruishoutem, Zulte, Wortegem-Petegem, Waregem en Deinze.